zaterdag 4 oktober 2014

Review - Make-up studio


Het land van Oranje, kaas, dijken, prachtige tulpen, molens en ga zo maar door. Ja hoor, ik heb het over onze sympathieke noorderburen. Nederlanders en Belgen verstaan elkaar makkelijk, als we geen dialect praten tenminste. Maar onze noorderburen staan zeker ook voor gezelligheid. Oké oke, ik geef toe Belgische steden zijn ook gezellig en leuk maar in Nederland is er net dat tikkeltje meer. Nederland heeft andere winkels, andere collecties en andere merken. Een goed voorbeeld hiervan is Make-up studio.



Make-up studio is op en top Nederlands. Eind jaren '70 werd het opgericht door de bekende Wil van 't Hek in Amsterdam. Deze man was visagist en ontwikkelde het merk Make-up studio. Hiervoor reisde Mr. van 't Hek heel Europa door opzoek naar de beste ingrediënten.  In opdracht van Mr. van 't Hek werd de matte oogschaduw ontwikkeld, een matte oogschaduw die ook vochtig kan worden aangebracht. Mr. van 't Hek was trouwens één van de eerste visagisten die make-up training gaf. Make-up van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijk prijs, is vandaag nog steeds de missie en passie van Make-up studio. Iets wat wij make-up lovers en artiesten zeker kunnen beamen.

Genoeg geschiedenis.

Make-up studio heeft een zéér uitgebreid gamma.

  • 200 kleuren aan oogschaduw
  • 150 kleuren nagellak
  • 140 lip kleuren
  • 40 kleuren blush 
  • meer dan 100 kleuren foundation

Wat bieden ze nog aan? 
  • Assortiment aan professionele huidverzorging
  • Make-up en verzorgingsadvies 
  • Workshops
  • Mascara's, Eyeliners, Penselen en andere accessoires. 

Make-up studio brengt dus allerlei diensten en producten op de markt. Naast hun verzorgingsproducten geven ze je uitgebreid advies over hoe je je huid moet beschermen en voeden. Kiezen tussen 200 verschillende kleuren oogschaduws is niet simpel. De kleuren moeten bij jou en bij elkaar passen. Hetzelfde geld voor foundation, de kleur moet bij je huid passen. Hierbij helpt Make-up studio je graag, door je advies te geven. De penselen helpen je dan weer om de producten aan te brengen en mascara's en eyeliners maken je look dan weer helemaal af. Make-up studio geeft nog steeds workshops, zo leer je de kneepjes van het vak.


Kortom Make-up studio doorloopt met jou de hele lijn. Van basis tot afwerking. Hun missie? De beste kwaliteit van make-up voor een aantrekkelijke prijs.

Ik bezocht de Make-up studio store in Eindhoven, deze bevindt zich in een shoppingcenter. De Heuvel Galerie 169. Héél aantrekkelijke winkel, alles is mooi georganiseerd en netjes. De make-up artiesten zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Het is duidelijk dat ze de producten kennen en je voldoende informatie en advies kunnen verlenen over hun producten. 

Natuurlijk hoef je niet naar Nederland te reizen! Make-up studio levert in z'on 60 landen, waaronder België. Je kan dus gewoon bestellen via de website.

Bestellen en meer informatie vind je hier.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten